LiveTulokset

LiveTulokset

Sports

eu.livesport.LiveTulokset_com

Pysy kosketuksissa kaikkeen mistä pidät urheilussa. LiveTulokset-sovelluksen avulla olet aina vain yhden kosketuksen päässä nopeimmasta mahdollisesta LIVEtulospalvelusta, tilastoista, sarjataulukoista ja turnauskaavioista lähes 30 eri lajista ja yli 5000 eri kilpailusta.

TULOKSET NOPEASTI JA TARKASTI
KATTAVA VALIKOIMA: Seuraamme lähes 30:tä eri urheilulajia ja yli 5000 kilpailua maailmanlaajuisesti. Pelkästään jalkapallon kohdalla voit seurata yli 1000 eri kilpailua.
NOPEUS: On se sitten maali, punainen kortti, erätauko tai lopputulos, saat tiedon samalla hetkellä kuin ihmiset paikan päällä.

EI ENÄÄ MISSATTUJA OTTELUITA
SUOSIKKIJOUKKUEET, -OTTELUT JA -KILPAILUT: Älä tuhlaa aikaasi kaiveluun – seuraa pelkästään tärkeimpiä matseja, suosikkijoukkuettasi tai haluamasi sarjaa.
ILMOITUKSET JA HÄLYTYKSET: Lopputulokset, kokoonpanotiedot, punaiset kortit… Et missaa mitään niistä. Valitse haluamasi ottelut ja odota, että laitteesi lähettää sinulle tiedon.
PYSY SYNKRONOITUNA: Käytätkö tietokonettasi, kännykkääsi ja tablettiasi? Olemme valmiita siihen: rekisteröitynä käyttäjänä tietosi kulkevat laitteesta toiseen.

SARJATAULUKOT JA OTTELUIDEN YKSITYISKOHDAT
OTTELUIDEN KULKU JA LIVEKOMMENTIT: Etkö pysty katsomaan ottelua TV:stä? Ei mitään hätää: seuraa ottelua sekunti sekunnilta ja pysyt ajan tasalla LIVEtekstikommenttien avulla.
KOKOONPANOT JA KESKINÄISET OTTELUT: Haluatko tietää kokoonpanot ennen ottelun alkua? Julkaisemme ne etukäteen. Myös historiatietoa keskinäisistä otteluista löytyy, joten voit katsoa miten joukkueet ovat pelanneet vastakkain aikaisemmin tai edellisissä otteluissa.
LIVESARJATAULUKOT: Yksikin maali voi muuttaa paljon. Livesarjataulukkomme näyttävät onko maalilla ollut merkitystä sarjasijoitusten kannalta, kuten myös tämän hetken parhaat maalintekijät.

KATETUT URHEILULAJIT
Jääkiekko, jalkapallo, koripallo, salibandy, pesäpallo ja 25 muun urheilulajin tuloksia.

Puuttuuko sinun suosikkilajisi täältä? Se voi muuttua pian – laajennamme jatkuvasti urheilulajien portfoliota!lineage2 revolution
ludo king

Alphabetical

Genres