WRC – The Official App

WRC Promoter GmbH

Sports

laola1.wrc

LApp WRC és lúnic oficial aplicació mòbil de la FIA World Rally Championship. 

Utilitzar per mantenir al dia amb totes les notícies, vídeos i fotos duna de les worlds´ motorsports més difícils, tot. Seguir cada míting en el calendari de seguiment el temps en directe i llegir les actualitzacions en directe de text. 

La secció WRC + ofereix una subscripció mensual incloent accés online a viure etapes, mapes vius, acció a bord i subratlla completa vídeos. bodyh1Argument Exception/h1pMethod: Translate()/ppParameter: from/p code/codepmessage id=0226.V2_Rest.Translate.495A57C0/p/body Tots els trets:

 Casa Notícies, vídeos i el compte enrere per linici de la següent manifestació una ullada. WRC + fins a la motorsport més difícils de mons - la plataforma de subscripció ofereix contingut addicional de la FIA World Rally Championship. Gaudir de viure etapes, mapes vius, acció a bord i plena destaca en el seu mòbil- o qualsevol altre dispositiu de cada WRC proper Ral·li esdeveniment la subscripció bàsic mensual (30 dies) per només 4,99 € és il·limitat, es renova automàticament al final de cada mes (30 dies) i es poden cancel·lar qualsevol moment abans del final de cada mes (període de 30 dies). El seu compte es carregarà de renovació al principi del mes següent (període de 30 dies). (Https://plus.wrc.com/about/privacy/) de política de privacitat i termes i condicions (https://plus.wrc.com/about/terms/). Notícies Mantenir al dia amb tot el que està succeint en la FIA World Rally Championship. Viure Durant un míting, això és on trobarà vegades etapa, divisió vegades i altres dades directes des de les etapes. També podeu seguir el text en viu i escoltar al corrent de ràdio WRC.

 Mitjans de comunicació Espectaculars vídeos, fotografies i podcasts dàudio. Calendari Una visió general de tots els raids de la temporada, il·lustrada amb detall amb fets, enllaços, vídeos i fotografies. Resultats Inclou classificació de Campionat FIA per a pilots, co-pilots i fabricants-. Fets Informació detallada sobre els conductors, co-pilots, equips i fabricants. Mitjans de comunicació social 

WRC en tots els canals: integració de la pàgina oficial de Facebook del WRC i el @OfficialWRC alimentació Twitter. obtenir lApp oficial WRC ara i experiència del Mundial de Ral·lis

 + + + Feedback + + + info@WRC.comwheel of fortune free play
word cookies

Alphabetical

Genres